Skip to main content

Wie ben ik


Wie ben ik
Mijn naam is Ludinaira Roberto en ik ben de eigenaresse van Browny's Cakes. Ik ben geboren op Curaçao en kwam in 2000 naar Nederland om te studeren. Ik mis nog steeds mijn “dushi” Curaçao. Het is een mooi eiland in de Caribische zee.

Hoe is Browny’s Cakes gestart
Bakken en decoreren van taarten begon als een hobby die uit de hand is gelopen. Dus ik besloot in 2013 om mijn hobby om te zetten in een parttime baan naast mijn fulltime baan. Dus sinds 2013 verkoop ik met veel plezier taarten onder mijn bedrijfsnaam Browny’s Cakes.

(Elk taart die ik maak is speciaal voor mij. Ik maak dromen werkelijkheid)

Waarom zijn deze taarten zo bijzonder voor me
Ze zijn speciaal, omdat ik veel tijd, liefde en creativiteit in mijn taarten investeert. Wat mij voldoening geeft zijn de blije gezichten van mijn klanten, wanneer ze hun taarten komen ophalen.

Ik haal heel veel energie uit mijn klanten en die motiveren mij om elke dag door te gaan met het bakken en versieren van hun droom taarten.

Recepten boek
Ik heb op 24 februari 2017 een E-book "Sweet Treats" uitgebracht. In dit recepten boek vind je een aantal nieuwe recepten en een aantal traditionele recepten van Curaçao. De E-book is te koop op mijn Webshop

Groeten,
Ludinaira Roberto
Eigenaresse Browny's cakes
It’s a Browny’s thing….









Comments

Popular posts from this blog

Recept "Pan Sera"

Ik heb vorige week zaterdag voor thuis “Pan Sera”gemaakt en een video online gezet. De video was puur om mijn blijdschap met jullie te delen..... Maar na die video kreeg ik heel veel berichten om het recept online te zetten. Alhoewel “Pan Sera” niks met taarten te maken heeft, heb ik besloten om mijn familie recept met jullie te delen (lief ben ik he!)

Jullie zullen mij ook blij maken alles jullie dit recept verder deelt dan krijg Browny’s Cakes nog meer leuke en actieve volgers. Binnenkort zet ik een video online, waar je kan zien hoe ik de “Pan Sera” zelf maakt.
Voorbereiding & Baktijd 3 uur
Ingrediënten: 500 gram bloem1 beker koud water2 eetlepels melk2 eetlepels boter (Ik gebruik halvarine)2 zakjes gist (Ik gebruik Dr. Oetker)1/2 theelepel zout2 eetlepels suiker2 theelepels koffie



Bereiding: Meng de gist met een beetje bloem en lauw water (het moet een soort papje worden) in een kom en laat het 30 minuten op een warme plek rijzen.



Nadat de gist is gerezen zet je de rest van de ing…

Minnie Mouse Cake

I received last week a funny cake order. I receive a cake order for a Minnie Mouse cake. Minnie mouse is the lady friend of Micky Mouse. I love the cartoons of the 19 centuries.


Mickey Mouse is a cartoon character created in 1928 by Walt Disney and Ub Iwerks at The Walt Disney Studio. Mickey is an anthropomorphic mouse and typically wears red shorts, large yellow shoes, and white gloves. He is one of the most recognizable cartoon characters in the world and is the mascot of The Walt Disney Company, the world's largest media conglomerate in terms of annual revenue.







The cake flavour is Apple-Cinamon-Caramel. It’s a very deliciouse cake. The recipe coming soon.


Webshop: www.brownyscakes.com
You can follow Browny's cakes on: Twitter: @brownyscakes Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes or click here!!! Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes or click here!! Blog: http://brownyscakes.blogspot.nl/
For a cake order send Browny's cakes an e-mail: E-mail: info@brownyscakes…

Boter koekjes - Kuki di Manteka

Heb je wel eens boter koekjes gegeten.... Ze zijn verslavend en makkelijk om te maken. Met dit recept kan je ongeveer 35 koekjes maken. Het kan meer zijn hangt ervan af hoe klein je de koekjes maakt.

Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Ingrediënten: 300 gram zelfrijzend bloem 200 gram zachte boter100 gram suiker1 ei
Let op: Alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn.
Bereidingswijze: Zeef de bloem op je werkblad en maak een gat in het midden.  Zet de boter, suiker en ei in het midden en begin langzaam te kneden. Kneed het deeg tot een soepel deeg. Rol het deeg uit met deegroller en wikkel het deeg in een plastic folie. Laat het deeg  voor ongeveer 30 minuten in de koelkast rusten.
Na 30 minuten haal het deeg uit de koelkast en rol het tot een dikte van 1 cm uit.

Steek de koekjes uit met een “cookie cutter” naar wens (ik heb een ronde gekarteld “cookie cutter”gebruikt) en leg ze op een bakplaat met bakpapier erop.
Je kan bijvoorbeeld confetti  op de koekjes strooien om ze een beet…