Skip to main content

Soesjes recept - Reseta di SoesjesVandaag had ik zin in soesje. Mijn eigen versgebakken Soesje en niet van die droge soesje die je in de supermarkt kan kopen. Ik weet dat veel mensen moeite hebben met het maken en bakken van Soesjes. Het is geen makkelijke recept, maar door te blijven oefenen wordt je beter.

Ik heb een Youtube video van gemaakt. Ik zet alleen de ingrediënten op mijn blog. Voor de stap voor stap moet je naar mijn Youtube video kijken.

Let op: Haal je soesjes  na de baktijd niet meteen uit de oven. Doe je de oven uit en laat ze ongeveer 10 minuten in de oven staan. Waarom? Als je ze meteen uit de oven haalt verliezen ze al hun volume en worden ze in 1x plat als een euro.

Je kan je soesjes met alles vullen o.a. tonijn, makreel, pudding, chocola noem maar op. Ik vul mijn soesjes meestal met zoete vulling bv banketbakkersroom.

Ingrediënten:
 • ·         1/2 kopje melk
 • ·         1/2 kopje water
 • ·         115 g boter
 • ·         1 theelepel suiker
 • ·         1/4 theelepel zout
 • ·         1 cup bloem
 • ·         3-4 eieren


                                                 
                                                                                Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius

Youtube Video Soesjes
******************************************************************************************************************

En op de website van Browny's Cakes kan je onze eerste E-book "Sweet Treats" voor slechts €3,50 kopen. Er zit o.a. het recept van "Pandushi", "Cashewron" en "Bolo di Manteka Moderno" erin.

Voor een taartbestelling kan je Browny's mailen naar:
E-mail: info@brownyscakes.com

Volg Browny's cakes ook op Social media:
Twitter: @brownyscakes
Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes
Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes
Instagram: Browny's Cakes
Youtube Channel:http://www.youtube.com/user/BrownysCakes


XOXO
Browny's Cakes
It's a browny's thing...

Comments

 1. Hi ik geniet elke keer van.je héérlijke gerechten.
  Bedankt daarvoor.
  Maar heb toch een.vraag???
  Wat is Zoutbloem?? En waar kan je het kopen???
  Mvg, Carrie.

  ReplyDelete
 2. Hoi Caroline,

  Ik zie het nu pas. Het is een fout. Het moet 1 cup bloem en 1/4 theelepel zout zijn. Ik heb het aangepast.

  Bedankt voor doorgeven.

  Fijn weekend!

  Groetjes,
  Ludinaira

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Recept "Pan Sera"

Ik heb vorige week zaterdag voor thuis “Pan Sera”gemaakt en een video online gezet. De video was puur om mijn blijdschap met jullie te delen..... Maar na die video kreeg ik heel veel berichten om het recept online te zetten. Alhoewel “Pan Sera” niks met taarten te maken heeft, heb ik besloten om mijn familie recept met jullie te delen (lief ben ik he!)

Jullie zullen mij ook blij maken alles jullie dit recept verder deelt dan krijg Browny’s Cakes nog meer leuke en actieve volgers. Binnenkort zet ik een video online, waar je kan zien hoe ik de “Pan Sera” zelf maakt.
Voorbereiding & Baktijd 3 uur
Ingrediënten: 500 gram bloem1 beker koud water2 eetlepels melk2 eetlepels boter (Ik gebruik halvarine)2 zakjes gist (Ik gebruik Dr. Oetker)1/2 theelepel zout2 eetlepels suiker2 theelepels koffieBereiding: Meng de gist met een beetje bloem en lauw water (het moet een soort papje worden) in een kom en laat het 30 minuten op een warme plek rijzen.Nadat de gist is gerezen zet je de rest van de ing…

Boter koekjes - Kuki di Manteka

Heb je wel eens boter koekjes gegeten.... Ze zijn verslavend en makkelijk om te maken. Met dit recept kan je ongeveer 35 koekjes maken. Het kan meer zijn hangt ervan af hoe klein je de koekjes maakt.

Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Ingrediënten: 300 gram zelfrijzend bloem 200 gram zachte boter100 gram suiker1 ei
Let op: Alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn.
Bereidingswijze: Zeef de bloem op je werkblad en maak een gat in het midden.  Zet de boter, suiker en ei in het midden en begin langzaam te kneden. Kneed het deeg tot een soepel deeg. Rol het deeg uit met deegroller en wikkel het deeg in een plastic folie. Laat het deeg  voor ongeveer 30 minuten in de koelkast rusten.
Na 30 minuten haal het deeg uit de koelkast en rol het tot een dikte van 1 cm uit.

Steek de koekjes uit met een “cookie cutter” naar wens (ik heb een ronde gekarteld “cookie cutter”gebruikt) en leg ze op een bakplaat met bakpapier erop.
Je kan bijvoorbeeld confetti  op de koekjes strooien om ze een beet…

Minnie Mouse Cake

I received last week a funny cake order. I receive a cake order for a Minnie Mouse cake. Minnie mouse is the lady friend of Micky Mouse. I love the cartoons of the 19 centuries.


Mickey Mouse is a cartoon character created in 1928 by Walt Disney and Ub Iwerks at The Walt Disney Studio. Mickey is an anthropomorphic mouse and typically wears red shorts, large yellow shoes, and white gloves. He is one of the most recognizable cartoon characters in the world and is the mascot of The Walt Disney Company, the world's largest media conglomerate in terms of annual revenue.The cake flavour is Apple-Cinamon-Caramel. It’s a very deliciouse cake. The recipe coming soon.


Webshop: www.brownyscakes.com
You can follow Browny's cakes on: Twitter: @brownyscakes Pinterest: http://pinterest.com/brownyscakes or click here!!! Facebook: https://www.facebook.com/BrownysCakes or click here!! Blog: http://brownyscakes.blogspot.nl/
For a cake order send Browny's cakes an e-mail: E-mail: info@brownyscakes…